Professionals in Archeologische Prospectie
    
 
Home
Onze Specialisaties
ArcheoPro
Online offerte  

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars dienen in de voorbereiding van hun projecten te zorgen dat alle aspecten die voor de uitvoering van de plannen essentieel zijn, voldoende zijn onderzocht. ArcheoPro verzorgt het archeologische deel hiervan.

Architectenbureau's

De architectenbureaus verzorgen tegenwoordig behalve bouwtekeningen ook hulp bij de voorbereiding van de bouw zoals het verzorgen van (omgevings)vergunningen. In dat hele vergunningentraject helpt ArcheoPro met het verzorgen van de archeologische paragraaf.

Adviesbureau's

Voor veel adviesbureaus is archeologie een onbekende materie die meegenomen moet worden in de plannen die ze voor hun eindopdrachtgever ontwikkelen. ArcheoPro verzorgt in goede samenspraak de archeologische paragraaf van het advies.

Particulieren

Particulieren die hun eigen plannen voorbereiden schrikken vaak als ze horen dat archeologisch onderzoek gedaan moet worden. ArcheoPro helpt de particulier voor wat betreft het archeologische deel hiervan. Eventueel kan ArcheoPro ook zorgdragen voor het ecologisch onderzoek en het milieukundig onderzoek.

Milieubureau's

Milieuonderzoek en archeologisch onderzoek kunnen door de vergelijkbare aanpak, vaak worden gecombineerd. Goede samenwerking tussen het milieubureau en ArcheoPro kan tijd en kosten besparen.

Gemeenten

Gemeenten voeren soms de rol van projectvoorbereider. In die voorbereiding komt ook heel vaak de archeologie om de hoek kijken. ArcheoPro zorgt dat de archeologie in de te onderzoeken gebieden inzichtelijk wordt en adviseert bij projecten waar archeologie een rol speelt.

Archeologische onderzoeksbureau's/instituten

Onderzoeksbureaus en instituten hebben vaak niet alle specialisaties in huis. ArcheoPro heeft een aantal bijzondere specialistische onderzoekstechnieken in huis die desgewenst kunnen worden toegepast.

ArcheoPro werkt samen met milieubureaus of regelt het milieukundig onderzoek voor particulieren. Dit kan kosten en tijd besparen.

ArcheoPro is een klantgericht bedrijf met een minimale overhead. Samen met de doelgerichte aanpak van onze ervaren senior medewerkers levert dit een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Copyright © 2024              St. Jozefstraat 45, 6245 LL Eijsden             Tel: 043-3672586             www.archeopro.nl             e-mail: info@archeopro.nl